de bosc

by PAU VALLVÉ

/
1.
De bosc I 01:47
2.
UN GRAN RIU DE FANG Si pogués triar un poder, fent cas a l'inconscient, diria que ho tinc clar: voldria parar el temps i que tot es quedés per sempre en el present no és que tot sigui clar ni que em vagi tan be, però malauradament m'ensumo el que vindrà: Potser ja no ens veurem i alguns ja no hi seran. Tots ens haurem fet grans i molts hauran canviat. I els llocs on ara anem molts d'ells hauran tancat o potser el món sencer serà un gran riu de fang. Potser ja no ens veurem i alguns ja no hi seran. Tots ens haurem fet grans i molts hauran canviat. I els llocs on ara anem molts d'ells hauran tancat o potser el món sencer serà un gran riu de fang. Si pogués triar un poder, fent cas a l'inconscient, diria que ho tinc clar: voldria parar el temps.
3.
JO NOMÉS FAIG EL QUE PUC Divagant entre manglars, intentant no ser poruc, m'imagino el següent pas. Jo només faig el que puc. I estirat, pensant això, sé que no puc triar-on vaig, però m'il·lusiono els dematins. Jo només puc fer el que faig. Sembla que tot s'ha mogut i que tornarà a ser maig. Jo només faig el que puc. Jo només puc fer el que faig. Intentant entendre'm més. Repassant el que he viscut. Sé que no tot ha estat bé. Jo només faig el que puc. Sembla que tot s'ha mogut i que tornarà a ser maig. No només faig el que puc. No només puc fer el que faig.
4.
JO NOMÉS PUC FER EL QUE FAIG Quan tot s'hi val és quan fa mal. Quan no hi ha dret no ens queda res.
5.
Adéu siau 03:26
ADÉU SIAU De tant en tant quan estic sol faig com un clic i tot és nou. Llavors és quan tot sembla clar. Quan tot això mai no ha passat. I puc triar el que vull fer. I puc marxar i no tornar més. Tots aquests anys, tots els amics, tots els lligams, tots els vinils no han tingut lloc i jo no sóc jo, està tot per fer i puc ser valent. I puc triar el que vull fer. I puc marxar i no tornar més. Adéu, adéu, adéu siau.
6.
A BAIX, A LES VALLS Hi ha humans fent soroll a baix, a les valls. La gent va molt trista i s'insulta com mai. Hi ha líders i normes a baix, a les valls que fan pujar ràpid les mans cap al cap. I tot és mentida, tot és impostat. La gent se n'oblida del que és important. I aquí dalt de l'arbre tot es veu més clar. La vida ja hi era abans d'aquests sonats. La vida no són ells, la vida és molt més.
7.
GERANIS ALS BALCONS I tot es va esborrant i ho fa d'una manera més natural que abans, senyal que anem per bon camí. I tot el que vam ser es consolida i queda a voluntat del temps complicitat per sempre. I davant un matí. Geranis als balcons. I és que tot recomença.
8.
Vaga general 03:04
9.
NITS QUE SÓN DEMATINS Vespres voltant tots dos ara que és fosc. Nits que són dematins tota la tarda. Ara ho tinc clar: vull perdre el temps! Dies viatjant tot sol a la tardor. Nits que són dematins molt lluny de casa. Vull divagar, vull perdre el temps!
10.
EL TEMPS POSA LES COSES AL SEU LLOC Ets aire fresc dins aquest món de merda i promoció. El temps posa les coses al seu lloc. I amb vostès sempre tornem cap endarrere. Però el temps posa les coses al seu lloc. La mala fe mai vencerà del tot si no volem perquè el temps posa les coses al seu lloc.
11.
Cargol 02:34
CARGOL És com estar jugant tot sol. Com si en el fons no conegués ningú. Tot al damunt com un cargol. Com si en el fons estigués del tot sol.
12.
De bosc II 02:49
DE BOSC II I anar-se curtint i veure-les passar i veure-les venir i viure més lent i disfrutar la gent i viure més lluny i viure més fort i viure més bé i viure tranquil i acabar sent de bosc. I viure més lluny i viure més fort i viure més lent i viure tranquil i acabar sent de bosc Adéu, adéu, adéu siau.
13.
TOTS SOM MOLT MILLORS Tot va molt millor si estem contents. Tots estem contents si ens va millor. Tots som molt millors estant contents.

credits

released October 16, 2012

.
...........................................................................................

Web: www.pauvallve.com

Comprar a iTunes: bit.ly/S2hTup

Comprar CD: bit.ly/XkV6LA

Spotify: spoti.fi/XkVfPg

Lletres del disc: bit.ly/Tu1SKA

...........................................................................................

CRÈDITS

Aquest disc ha estat gravat al meu estudi de juny a setembre de 2012 i editat l’octubre de 2012 per Amniòtic Records, el segell que porto.

Totes les lletres i músiques escrites per Pau Vallvé
Produït, arranjat, gravat i mesclat per Pau Vallvé
Masteritzat per Yves Roussel

Pau Vallvé: Veus, guitarres acústiques, bateries, baixos, guitarres elèctriques, pianos, metal·lòfons, orgues, celesta, mellotrons, harmòniums i percussions.

Segones veus a la cançó #1: Maria Coma
Coros de multitud a les cançons #8, #9, #12 i #13:
Maria Coma, Joan Colomo, Ramón Rodríguez (The New Raemon), Ricky Lavado (Standstill), Nico Roig, Jordi Lanuza (Inspira), Valen Nieto i Pep Rius (Raydibaum), Anaïs Pasqual, Francesc Viladiu, Clara Visa i, com no, els meus germans i els meus pares: Joan Vallvé, Berta Vallvé, Marta Vallvé, Mireia Navarro i Lluís Vallvé. Gràcies a tots!

Fotos (totes fetes amb el mòbil), disseny i maquetació: Pau Vallvé

Més informació, vídeos, àudios, concerts, samarretes, etc a www.pauvallve.com
.
...........................................................................................

license

all rights reserved

tags

If you like PAU VALLVÉ, you may also like: